Persoonlijke ontwerpen om in thuis te komen

Wij doen het ánders. Veel architecten vertellen wat er allemaal kán en hoe zij vinden dat het moet, maar wij gaan uit van úw eisen en wensen. En daar maken we het ontwerp op; in elke gewenste bouw- en woonstijl. Het samen ontwerpen van een huis, appartement of bedrijfspand, vraagt uiteraard om de nodige praktijkervaring en vakkennis. En die hebben wij in huis.

Met uw ideeën, onze creativiteit en vakmanschap creëren we de plek van úw dromen. Tot in detail afgestemd op wat u wilt én wat budgettair, praktisch en technisch mogelijk is. Studio 412 begeleidt het hele proces, van locatie-analyse tot en met de oplevering. Professioneel, gepassioneerd en persoonlijk.

Studio 412 toetst creativiteit aan technische uitvoerbaarheid. Zodat wat we ontwerpen ook daadwerkelijk bouwtechnisch gerealiseerd kan worden. Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek zelf, dat wanneer u met een betrokken specialist aan tafel zit, er zoveel méér mogelijk is.

412 ?

Simpel: dat is het huisnummer van Studio 412 aan de Heezerweg in Eindhoven. De plek waar Koen Donkers in 2008 zijn eigen creatieve broedplaats voor architectuur en techniek begon. Van 2015 tot 2018 in het Glasgebouw op Strijp. Om vervolgens weer de vleugels zijn uit te slaan en aan de Essenstraat is een nieuw nest te hebben gevonden. Een nieuwe broedplaats. In een sfeervolle, huiselijke omgeving waar de mensen van Studio 412 zich als een vis in het water voelen. Als een vogel zo vrij. Om samen met u nieuwe projecten aan te vliegen.

Particulieren & Projecten

Studio 412 werkt zowel voor particulieren als projectontwikkelaars en bedrijven. De opdrachten variëren van nieuwe woningen en (bedrijfs)panden tot volledige verbouwingen. Denk aan een villa in het bos of een tuinpaviljoen, tot kantoren en bedrijfspanden op industrieterreinen en binnenstedelijke herontwikkeling. Studio 412: verrassend veelzijdig.

Ontwerpen, indelen, (her)ontwikkelen, sparren, regelen en coördineren. Van voortraject tot en met het sleutelklaar opleveren is Koen Donkers als een spin in het web. En hij voelt zich daarbij als een vis in het water. Per project stelt Koen een team van specialisten samen, zodat Studio 412 op elke vraag het beste antwoord kan geven.

Uw wensen zijn altijd ons uitgangspunt. Uw droompand ons doel. Mocht het zo zijn dat onze plannen niet in de bestemmingplannen van de gemeente passen, of heeft de welstandscommissie bezwaren, dan is het goed te weten dat Studio 412 ook uw gesprekspartner is voor gemeenten en andere overheidsinstellingen. Mag iets niet, dan kijken we wat er wél mag. Wat niet kan, kan niet. Maar waar mogelijkheden zijn, grijpen we onze kansen.

Studio 412: dé creatieve broedplaats waar droompanden werkelijkheid worden

˄ terug naar boven