Nieuws

Wij zoeken nieuwe collega's

Leuk dat je onze site bezoekt!
Studio 412 is een creatieve broedplaats voor architectuur en techniek.
Ben jij ARCHITECT of TECHNISCH MODELLEUR, met afgeronde opleiding en werkervaring,
en lijkt het je leuk om bij een enthousiast team te komen weken, stuur ons een bericht met je motivatie en ervaring.
We maken graag kennis met je! 

Uitpakken en genieten

Inmiddels zijn we al een aantal jaren gevestigt op deze fantastische plek aan de rand van Strijp-S
Ons team is inmiddels uitgebreid naar 8 enthousiaste medewerkers. Dagelijks werken we hard de wensen en dromen van onze opdrachtgevers te realiseren. Projectontwikkelaars bieden we passende oplossingen waarbij een bestaande locatie een nieuwe invulling krijgt. Voor bedrijven creëren we een efficiënte, inspirerende werkomgeving en particulieren helpen we met het realiseren van hun droomhuis. 

Inpakken en wegwezen

Er is een tijd van komen én een tijd van gaan. Studio 412 gaat zijn vertrouwde plek in het Glasgebouw op Strijp-S verlaten.  De toekomstplannen en teamuitbreiding vragen om een onderkomen dat beter aansluit bij onze ambities. Alle voorbereidingen en verbouwingen zijn vol in gang...  Op 26 oktober pakken we uit op onze nieuwe werkplek op Essenstraat 1 in Eindhoven. Hier gaan we met frisse energie verder. Dat doen we met de passie, de creativiteit en de expertise die je van Studio 412 gewend bent.

Studio 412 ontwerpt stand voor Netwerkclub 040 op Regio Business Dagen

De Regio Business Dagen Zuidoost- Brabant vonden plaats. Hèt grootste netwerkevenement voor de regio Eindhoven. Studio 412 is lid van Netwerkclub 040 en heeft het ontwerp van de stand voor haar rekening genomen. Netwerkclub040 is de plek om in contact te blijven met bestaande relaties en nieuwe netwerken aan te boren.

Studio 412 in Eindhovens Stadsmagazine E'ven Geduld AUB

Studio 412 staat in de nieuwste uitgave van de Eindhovense Stadsmagazine E'ven Geduld AUB Ons ontwerp voor Dok 5401 in Udenen het ontwerp voor een vrijstaand woonhuis Oerle-Zuid Zilverackers (Veldhoven) worden hierin gepresenteerd. Het hele magazine is te lezen op: Issuu - Even geduld AUB

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 16
˄ terug naar boven