Nieuws

Uitpakken en genieten

Inmiddels zijn we al een aantal jaren gevestigt op deze fantastische plek aan de rand van Strijp-S
Ons team is inmiddels uitgebreid naar 8 enthousiaste medewerkers. Dagelijks werken we hard de wensen en dromen van onze opdrachtgevers te realiseren. Projectontwikkelaars bieden we passende oplossingen waarbij een bestaande locatie een nieuwe invulling krijgt. Voor bedrijven creëren we een efficiënte, inspirerende werkomgeving en particulieren helpen we met het realiseren van hun droomhuis. 

Inpakken en wegwezen

Er is een tijd van komen én een tijd van gaan. Studio 412 gaat zijn vertrouwde plek in het Glasgebouw op Strijp-S verlaten.  De toekomstplannen en teamuitbreiding vragen om een onderkomen dat beter aansluit bij onze ambities. Alle voorbereidingen en verbouwingen zijn vol in gang...  Op 26 oktober pakken we uit op onze nieuwe werkplek op Essenstraat 1 in Eindhoven. Hier gaan we met frisse energie verder. Dat doen we met de passie, de creativiteit en de expertise die je van Studio 412 gewend bent.

Studio 412 ontwerpt stand voor Netwerkclub 040 op Regio Business Dagen

De Regio Business Dagen Zuidoost- Brabant vonden plaats. Hèt grootste netwerkevenement voor de regio Eindhoven. Studio 412 is lid van Netwerkclub 040 en heeft het ontwerp van de stand voor haar rekening genomen. Netwerkclub040 is de plek om in contact te blijven met bestaande relaties en nieuwe netwerken aan te boren.

Studio 412 in Eindhovens Stadsmagazine E'ven Geduld AUB

Studio 412 staat in de nieuwste uitgave van de Eindhovense Stadsmagazine E'ven Geduld AUB Ons ontwerp voor Dok 5401 in Udenen het ontwerp voor een vrijstaand woonhuis Oerle-Zuid Zilverackers (Veldhoven) worden hierin gepresenteerd. Het hele magazine is te lezen op: Issuu - Even geduld AUB

Nieuw Nederlands outdoor-merk: PLLT

Nederland is een nieuw outdoor-merk rijker: PLLT. Het zijn tuinmeubelen op – letterlijke – basis van de bekende pallets, maar wel gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vurenhout. Het is een modulair systeem, dat eindeloos aangebouwd en aangepast kan worden aan tuin en terras. De kussens zijn er in tal van soorten, maten en kleuren in weerbestendige stoffen. De website www.PLLT.nl is in ontwikkeling en komt binnenkort on-line

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 15
  • pagina: 
  • 1
  • 3
˄ terug naar boven