Nieuws

Vacature: Office Assistant

Ben jij een zelfstandige, ondersteunende professional? Dan heeft Studio 412 een veelzijdige functie voor jou.

Studio 412 is een ambitieus, Eindhovens architectenbureau gevestigd nabij Strijp S.
Onze opdrachtgevers zijn projectontwikkelaars, bedrijven en particulieren.  We zijn een groeiend architectenbureau en zijn daarom op zoek naar een Office - Assistant die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt!

Vacature: Ervaren Bim-Modelleur

Wij zoeken een ervaren technisch Modelleur met kennis van BIM en Archicad

Bij Studio 412 maken wij ontwerpen waarbij creativiteit, haalbaarheid en praktische uitvoerbaarheid samen gaan. Projectontwikkelaars bieden we passende oplossingen voor herontwikkelingslocaties. Voor bedrijven creëren we een efficiënte, inspirerende werkomgeving en  particulieren helpen we met het realiseren van hun droomhuis.

Uitpakken en genieten

Inmiddels zijn we al een aantal jaren gevestigt op deze fantastische plek aan de rand van Strijp-S
Ons team is inmiddels uitgebreid naar 8 enthousiaste medewerkers. Dagelijks werken we hard de wensen en dromen van onze opdrachtgevers te realiseren. Projectontwikkelaars bieden we passende oplossingen waarbij een bestaande locatie een nieuwe invulling krijgt. Voor bedrijven creëren we een efficiënte, inspirerende werkomgeving en particulieren helpen we met het realiseren van hun droomhuis. 

Inpakken en wegwezen

Er is een tijd van komen én een tijd van gaan. Studio 412 gaat zijn vertrouwde plek in het Glasgebouw op Strijp-S verlaten.  De toekomstplannen en teamuitbreiding vragen om een onderkomen dat beter aansluit bij onze ambities. Alle voorbereidingen en verbouwingen zijn vol in gang...  Op 26 oktober pakken we uit op onze nieuwe werkplek op Essenstraat 1 in Eindhoven. Hier gaan we met frisse energie verder. Dat doen we met de passie, de creativiteit en de expertise die je van Studio 412 gewend bent.

Studio 412 ontwerpt stand voor Netwerkclub 040 op Regio Business Dagen

De Regio Business Dagen Zuidoost- Brabant vonden plaats. Hèt grootste netwerkevenement voor de regio Eindhoven. Studio 412 is lid van Netwerkclub 040 en heeft het ontwerp van de stand voor haar rekening genomen. Netwerkclub040 is de plek om in contact te blijven met bestaande relaties en nieuwe netwerken aan te boren.

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 17
˄ terug naar boven