Studio 412 is een full-service bureau zonder fratsen

Als allround en full-service studio denken wij in élke fase van het (ver)bouwproject met u mee. Tijdens het hele proces heeft u steeds één en hetzelfde aanspreekpunt: Koen Donkers. Hij maakt eerst een analyse van de locatie en daarna het architectonisch ontwerp; uiteraard in elke gewenste stijl. Maar ook de technische uitwerking wordt deskundig verzorgd, net als eventuele vergunningaanvragen en ondersteuning bij aanbestedingen. In de laatste fase tenslotte, wordt de bouw kritisch gevolgd. Altijd persoonlijk en enthousiast, betrokken én vakkundig. Door alles bij Studio 412 in één hand te houden, nemen wij al uw zorgen uit handen.

Studio 412 is een transparante organisatie. Heel simpel: wij zeggen wat we doen én doen wat we zeggen. Dat betekent dus o.a. een duidelijke, eerlijke offerte, zonder kleine lettertjes, of open posten. Heldere afspraken en een concreet plan van aanpak. Bij ons geen dure fratsen, maar een betaalbaar totaalconcept waarbij over élk detail is nagedacht en het resultaat staat als een huis. Niets meer en niets minder.

Bij Studio 412 is het eerste kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend. Wij komen bij voorkeur bij u thuis, op kantoor of de bouwlocatie, om alvast een optimale eerste indruk te kunnen krijgen.

Daadkrachtige locatieanalyse

Vragen stellen, antwoorden geven

Om de mogelijkheden van een locatie in kaart te brengen, beginnen we altijd met een locatieanalyse. Wat mag er gebouwd worden? Welke vergunningen zijn nodig? Wat zijn de ontheffingsmogelijkheden? Allemaal vragen die vóór het verwerven een locatie beantwoord moeten worden.

Architectonisch ontwerp

Alle woon-, werk- en bouwstijlen

Studio 412 (ver)bouwt in élke gewenste woon-, werk- en bouwstijl. Het gaat immers niet om onze signatuur, maar om de eisen en wensen van onze opdrachtgevers. En die vertalen wij met onze ervaring en vakkennis in een ontwerp dat voor de volle 100% aan de verwachtingen voldoet.

Deskundige technische uitwerking

Creativiteit vertaald naar bouwtechniek

Een belangrijke meerwaarde van Studio 412 is de combinatie van creativiteit én bouwtechniek. Onze plannen zijn niet alleen mooi op papier, maar ook technisch uitvoerbaar. Van de ruwbouw tot en met het kleinste detail. Wij zijn als eerste op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van regelgeving en bouwtechnieken.

Ondersteunend bij aanbestedingen

Samen selecteren we de geschikte partij

Wat wij ontwerpen, willen we ook graag realiseren. Daarom organiseren wij namens de opdrachtgever de aanbesteding: het voorbereiden van stukken, selecteren van aannemers, vergelijken van offertes, het voeren van onderhandelingen en het beoordelen van aannemingscontracten.

Kritische projectcoördinatie

Een scherpe blik op kwaliteit

Studio 412 is graag betrokken bij het hele proces; ook bij de bouw. Door het proces tussen de eerste steen en de uiteindelijke oplevering kritisch te volgen. Zo hebben niet alleen onze opdrachtgevers, maar ook de aannemers een deskundig aanspreekpunt en kunnen we tijdens bouwinspecties en –vergaderingen het beoogde resultaat tot in de finesses bewaken.

˄ terug naar boven