Koen Donkers tweede bij de verkiezing Brabantse Starter van het Jaar

Op 15 september is Koen Donkers met Studio 412 tweede geworden bij de verkiezing Brabantse Starter van het Jaar! In de orangerie van Kasteel Maurik in Vught is de presentatie enthausiast ontvangen door de ongeveer 100 aanwezigen en de jury.

Het vragenvuur dat volgde op de presentatie werd geleid door Bert Pauli, gedeputeerde van dde provincie Noord-Brabant. Ook Elphi Nelissen, decaan van de faculteit Bouwkunde aan de TU/e en MKB vrouwlijke ondernemer 2010, was samen met Henk Rosman, algemeen directeur Kamer van Koophandel Brabant, en Theo Ritmeijer, winnaar Brabantse starterstroffee 2010, zeer geinteresseerd in de flexibele bedrijfsopzet van Studio 412 

De jury is positief over het bedrijfsconcept waarbij per project een team van specialisten gevormd wordt dat de beste antwoorden kan geven op de vragen van de opdrachtgever. Dit gecombineerd met sprekende ontwerpen geeft een goede basis voor Studio 412. Aandachtspunt voor Studio 412 ligt in de schaalvergroting van haar projecten. Wordt er meer samengewerkt met deelspecialisten of komen er werknemers in dienst. Het flexibele karakter van Studio 412 is in ieder geval in deze turbulente tijd een aanpak met potentie.

« ga terug
˄ terug naar boven