Nieuws

Nieuw nest voor Studio 412

De Vogel is gevlogen... En...  geland op een nieuw nest. Een nieuwe broedplaats voor Studio 412, waar techniek en architectuur samen komen. Midden in hét creatieve hart van Eindhoven, op Strijp S. Na een uitdagende verbouwing, uiteraard in eigen hand, willen we jullie bij deze van harte uitnodigen om in te vliegen en ons nieuwe nest te bekijken. In het Glasgebouw, op één hoog. Hier zijn we als een vis in het water, als een vogel zo vrij. Helemaal klaar om samen ook voor ú een nieuw thuis te creëren. Professioneel, gepassioneerd en persoonlijk.

Studio 412 ontwerpt stand voor Netwerkclub 040 op Regio Business Dagen

Op woensdag 1 en donderdag 2 oktober 2014 vinden de Regio Business Dagen Zuidoost- Brabant plaats, hèt grootste netwerkevenement voor de regio Eindhoven. De plek om in contact te blijven met bestaande relaties en nieuwe netwerken aan te boren.  Studio 412 is lid van de nieuwe netwerkclub Netwerkclub 040 en heeft het ontwerp van de stand voor haar rekening genomen. Wij hopen je daar te ontmoeten en je kennis te maken met onze bruisende club!

Studio 412 in Eindhovens Stadsmagazine E'ven Geduld AUB

Studio 412 staat in de nieuwste uitgave van de Eindhovense Stadsmagazine E'ven Geduld AUB Ons ontwerp voor Dok 5401 in Udenen het ontwerp voor een vrijstaand woonhuis Oerle-Zuid Zilverackers (Veldhoven) worden hierin gepresenteerd. Het hele magazine is te lezen op: Issuu - Even geduld AUB

Nieuw Nederlands outdoor-merk: PLLT

Nederland is een nieuw outdoor-merk rijker: PLLT. Het zijn tuinmeubelen op – letterlijke – basis van de bekende pallets, maar wel gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vurenhout. Het is een modulair systeem, dat eindeloos aangebouwd en aangepast kan worden aan tuin en terras. De kussens zijn er in tal van soorten, maten en kleuren in weerbestendige stoffen. De website www.PLLT.nl is in ontwikkeling en komt binnenkort on-line

6% BTW regeling verlengd tot 31 december 2014

De 6% btw regeling in de bouw wordt verlengd voor geheel 2014. De regeling zou aanvankelijk tot 1 maart 2014 lopen. Dit is een forse verlenging omdat we nu al weten dat de regeling daardoor nog ruim 1 jaar geldig is. Hierdoor komt er weer meer ruimte voor uw bouwplannen in 2014.

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 16
˄ terug naar boven